home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
De levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen.
We zullen ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk uit te sturen, ondertussen zullen we u emailen om uw bestelling te bevestigen. Normaal gesproken binnen 12 uur als de producten op voorraad zijn. In ieder geval verzenden wij uw bestelling binnen 24 uur. Als we uw bestelling niet tijdig kunnen verzenden, sturen we u ook een e-mail om de gedetailleerde levertijd te vertellen. Natuurlijk, als we onze belofte niet houden, heeft u het recht om uw bestelling te annuleren voor volledige terugbetaling.

Warme prompt: vergeet niet om het gedetailleerde verzendadres te schrijven, als er niemand thuis is, laat ons dan uw telefoonnummer, zodat u uw bestelling goed kunt ontvangen.

annuleringen
Als u uw bestelling wilt annuleren, pls mail ons onmiddellijk. 5% annuleringskosten gelden. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Hoop dat je het kan begrijpen. Dank je.

Returns
In geval van fabricagefouten zullen we de producten zonder kosten voor de klant vervangen / repareren. Om een ​​artikel te retourneren, moet u ons mailen en ons eerst op de hoogte stellen van de reden. Dan geven we u verdere instructies over onze verzendinformatie. Goederen moeten ongebruikte worden teruggestuurd en alle originele verpakking en etiketten bevatten. Na ontvangst van de retourgoederen, zullen wij uw betaling terugbetalen.
uitwisselingen

Om een ​​product te ruilen, moet u ons mailen en ons op de hoogte stellen van de reden. Dan geven we u verdere instructies over onze verzendinformatie. De goederen kunnen worden uitgewisseld onder de omstandigheden van unuesd en in originele staat met alle originele verpakking en etiketten. Zorg ervoor dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies duidelijk aangegeven worden bij het retourneren van een item voor een uitwisseling.

Wij raden u aan om traceerbare verzending te gebruiken. Als uw goederen verliezen op de weg, kunt u het rederij traceren. Voor overzeese bestellingen kan dit proces soms tot 30 dagen duren.

Verzekeringen
U hoeft geen extra geld te betalen voor de verzekering. De rederij is verantwoordelijk voor alle zaken die zij onderneemt. Meer dan 99% van de artikelen worden veilig geleverd. Als uw voorwerp verloren gaat of beschadigd raakt, zullen we verantwoordelijk zijn voor de helft van het verlies.
Terug
Copyright © 2018 www.haakreparaties.nl. All Rights Reserved